Mijn mandje 0 produit
Mijn account Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving
Softshell

Softshell

De transfer speciaal Softshell verhindert de migratie van de kleuren in de markering : het heet persen van de transfers op polyester of polyamide kan een risico van "inktmigratie" van de stof vertonen. De inkten van de stof kunnen door de warmte (tijdens het persen) "gereactiveerd" worden en de transfer beschadigen (van kleur veranderen). Dit fenomeen, migratie of hersublimatie verschijnt niet onmiddellijk, maar vaak na 48-72 uren (soms 2 of 3 weken ....).

 

Het is mogelijk om tussen de éénkleurige zeefdruktransfer of de vierkleurendruk transfer MSO te kiezen.

 

 

Eénkleurige zeefdruktransfer

De zeefdruktransfer is een afdruk met een zeefdrukinkt (Pantone) op een drager van papier of polyester. De transfer wordt vervolgens heet geperst met behulp van een professionele machine.

 

De éénkleurige zeefdruktransfer biedt het afdrukken van beelden in één kleur op papier.

 

 

VOORDELEN VAN DE ZEEFDRUKTRANSFER

Deze techniek vereist geen gekleurde omtreklijn en respecteert zodoende het ontwerp van logo's (zover de finesses het toelaten). De zeefdruktransfer heeft een uitstekende weergave en geeft een kleine dikte weer.

 

 

BEPERKINGEN VAN DE ZEEFDRUKTRANSFER

Bij de zeefdruktransfer is het moeilijk om gedegradeerde kleuren te produceren (behalve bij het maken van frames) : het is een techniek die eerder wordt gebruikt voor effen kleuren en vectorbeelden. Sommige fijnheden zijn ook moeilijk te verkrijgen vanwege het (af)drukproces per kader : teksten of beelden kleiner dan 2.8 Pt (1 mm) zullen niet leesbaar zijn.

 

 

Vierkleurendruk transfer MSO

De Vierkleurendruktransfer MSO A3 is een proces dat het afdrukken van beelden en/of foto's (identiek aan het afdrukken op papier) en zeefdrukken combineert. De afdrukdrager is in polyester.

 

Dit procesmengsel maakt het mogelijk om vierkleurendruk afdrukken te maken onafhankelijk van het aantal kleuren, de degradatie van kleuren, transparantie-effecten of finesses.

 

De transfer wordt vervolgens heet geperst met behulp van een professionele machine. Het eindresultaat hangt af van de kwaliteit van het geleverd bestand.

 

 

VOORDELEN VAN MSO-TRANSFERS 

De vierkleurendruk transfer MSO laat een oneindige hoeveelheid details alsook degradaties van kleuren toe. Het is mogelijk om alle beelden te maken. 

 

 

BEPERKINGEN VAN MSO-TRANSFERS

Daar de MSO transfer een vierkleurendruktransfer is, worden de kleuren niet door zeefdrukinkten bekomen, en is het onmogelijk om een ​​exacte Pantone-tint te verkrijgen.

 

Een omtreklijn van dezelfde kleur als de textieldrager is noodzakelijk en zorgt ervoor dat er geen stukjes lijm in het beeld zitten: de zeefdruk-onderlaag omvat het volledig beeld en bijt in de omtreklijn van dezelfde kleur als de textieldrager. Het beeld zal geen witte omtreklijn vertonen, maar een discrete rand, met de kleur van de textieldrager.

 

De vierkleurendruk transfer MSO zal dikker en iets stijver zijn dan een zeefdruktransfer.

 

 

 

OPGELET :

• De transfer speciaal Softshell is alleen geschikt voor Softshell-kledingstukken.

• Wij raden u aan om een warmte superieur aan 60 °C voor uw kledingsstukken Softshell met vierkleurendruk MSO transfers te vermijden of een éénkleurige zeefdruktransfer te verkiezen.

Praktische informatie
  • Zeefdruktransfer of vierkleurendruk
  • Drukbaar gebied : 28x40 cm
  • Minimale finesse : 2.8 Pt (1 mm)
  • 15 tot 399 vellen
  • Eénkleurig wit of vierkleurendruk (CMYK)
1

Naam van uw bestelling

2

Formaat

3

Hoeveelheid

4

Voeg een bestand toe

Voeg een bestand toe

Toegestane formaten :


ai pdf eps png tiff psd xeps

Aanbevolen maximale grootte=250Mo.Drukbare zone : 28 x 40 cm
5

Nakijken van het bestand

6

Kenmerken van de textiel

kies een pantone-kleur Geselecteerde pantone-kleur :
7

Termijn

+ 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 31-05-2024


Andere keuze van datum :

8

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot