Mijn mandje 0 produit
Mijn account Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

DrawCut LITE

DrawCut LITE

Artikel in voorraad

De Secabo snijplotters van de serie C III-, C IV-, C V- en S kunnen worden bestuurd door de DrawCut LITE-software die prestaties en gebruiksgemak combineert, en die het importeren van vectorbestanden in AI, EPS, enz. toelaat om ze uit te snijden.

 

De DrawCut LITE-software biedt uitgebreide functies voor het ontwerpen, ontwikkelen, ordenen van objecten, het maken van teksten en eenvoudige snijfuncties. DrawCut LITE is compatibel met uw ontwerpen gemaakt met Adobe Illustrator of CorelDraw.

 

Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u bij uw factuur een code waarmee u de software kunt downloaden door naar http://buy.draw-cut.com/?edition=2 te gaan. Betaling gebeurt door middel van een "Voucher" met behulp van de code. U ontvangt dan uw DrawCut LITE-serienummer per e-mail, dat u kunt gebruiken om DrawCut LITE te downloaden en te installeren vanaf www.draw-cut.com. Softwareproducten worden niet teruggenomen..

Praktische informatie
  • Geschikt voor systemen : Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (32/64 bits), Windows 8, 8.1 (32/64 bits) en Windows 10 (32/64 bits)
  • Geschikt voor plotters : Secabo C III, C IV, C V, S, S II, T, T II
1

Hoeveelheid

2

Termijn

1 Werkdag + 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 17-06-2024


Andere keuze van datum :

3

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot