Mijn mandje 0 produit
Mijn account Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Secabo TCC LITE

Secabo TCC LITE

Artikel in voorraad

Ontdek de TCC LITE pettenpers van Secabo, een must-have oplossing voor het eenvoudig en nauwkeurig personaliseren van petten, bobs, hoeden en dergelijke. Met zijn vooruitstrevende technologie en gebruiksvriendelijke functies biedt de TCC LITE een uitzonderlijke personalisatie-ervaring.

 

De TCC LITE heeft een intuïtief digitaal display waarmee je de tijd en temperatuur nauwkeurig kunt instellen. Met het drukregelwiel kunt u de druk snel en éénvoudig aanpassen aan het te bedrukken materiaal. Bovendien veréénvoudigt de afneembare elektronicabox het oplossen van problemen zonder de productie te onderbreken.

 

Met zijn elektromagnetisch mechanisme en automatisch openen op het einde van de timer, combineert de TCC LITE gebruiksvriendelijkheid met verhoogde efficiëntie. U geniet van een ervaring die vergelijkbaar is met die van een pneumatische pers, zonder dat u een compressor nodig heeft.

 

Dankzij de geoptimaliseerde opening en de speciaal ontworpen spanhendel veréénvoudigt de TCC LITE om petten en andere voorwerpen nauwkeurig aan te brengen. Bovendien geven de verwisselbare platen de flexibiliteit om artikelen van verschillende grootte te personaliseren.

 

Robuust en ergonomisch, de TCC LITE is ontworpen om zich aan alle werkomgevingen aan te passen, zowel in een professionele werkplaats als in een boetiek.


Praktische informatie
  • Afmetingen gesloten 24 cm x 59 cm x 53 cm x 53 cm
  • Afmetingen open 24 cm x 71 cm x 53 cm x 53 cm
  • Afmetingen plaat 15 cm x 8 cm
  • Maximale temperatuur 220°C
  • Openingshoek 0 - 35
  • Stroomvoorziening 230V / 50 - 60Hz / 1,0kW
  • Nettogewicht 24 kg
  • 2 jaar garantie
1

Hoeveelheid

2

Termijn

1 Werkdag + 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 27-05-2024


Andere keuze van datum :

3

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot