Mijn mandje 0 produit
Mijn account Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

TrueVIS2 Ink 250cc Wit

TrueVIS2 Ink 250cc Wit

Artikel in voorraad

 

TR2 inkt met orange inkt

Supernauwkeurige kleurmatching voor logo en corporate branding projecten en krachtige, levendige graphics met de zegevierende combinatie van TR2 inkten en VG2 printer/snijplotters en VF2-640 printer. Gecertificeerd door toonaangevende mediafabrikanten1. Prints klaar voor gebruik in 6 uur voor echte installatie op dezelfde dag2.

 

 

 

De kracht van Oranje.

Het toevoegen van oranje inkt aan het printproces vergroot het kleurengamma en stelt u in staat om specifieke kleuren voor logo's en branding te reproduceren met behulp van de nieuwe Orange Color Library voor VersaWorks 6 RIP Software, die 130 op oranje geïnspireerde steunkleuren beschikbaar stelt.

 

 

 

De kracht van groen.

Roland ontwikkelde nieuwe groene proceskleuropties die de mogelijkheid bieden om specifieke groene tinten heel precies te matchen, ondersteund door ongeveer 122 nieuwe referenties uit de bijgewerkte Roland Color System Library. 

 

 

 

Breid Je Gamut uit met True Rich 2 Color

Met drie verschillende configuraties in dual CMYK of CMYK plus Licht Cyaan, Licht Magenta, Licht Zwart, Wit, Groen of Oranje, kunt u uw kleurweergave als nooit tevoren ontwikkelen. True Rich Color 2 preset combineert neutrale grijstinten, vloeiende gradaties en natuurlijke huidtinten om een kleurkwaliteit te produceren met een onvergelijkbaar realisme en complexiteit, zonder afbreuk te doen aan de opvallende kleurlevendigheid.

 

 

 

FlexFire Printhead Precision

TR2-inkt met TrueVIS VG2-printer/snijplotters en VF2-640 printer en FlexFire™-printkoppen geven u zeer nauwkeurige resultaten. Elke druppel inkt valt precies daar waar hij moet komen en levert prachtige beelden en uniforme kleuren, zelfs in hogesnelheidsmodi.

 

 

 

Schoon en Duurzaam voor de Meest Veeleisende Grafische Toepassingen

GREENGUARD Gold gecertificeerde TR2-inkt is vrijwel reukloos en vereist geen speciale ventilatie, waardoor het ideaal is voor toepassingen binnenshuis. Hij is ook ongelooflijk duurzaam en krasbestendig en biedt tot 200% rek3 voor veeleisende toepassingen zoals het wrappen van voertuigen. Bovendien biedt TR2-inkt een ongeëvenaarde wasbaarheid voor langdurige resultaten op custom apparel. Geniet van printen met lage bedrijfskosten zonder in te boeten aan kleur- of beeldkwaliteit.

 

 

 

Print met vertrouwen met 3M™ en Avery Dennison™ inktcertificeringen

De combinatie van VG2 en nieuwe TR2-inkt is gecertificeerd voor langdurige resultaten met 3M™ MCS™-garantie. Het biedt uw klanten de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid van hun graphics.

De VG2 met TR2-inkt is ook gecertificeerd door de Avery Dennison™ ICS™ Prestatiegarantie, die tot 4 jaar bescherming biedt voor duurzaamheid buiten en tot 7 jaar voor duurzaamheid binnen.

 

 

 

Praktische informatie
  • Inhoud : 250 cc
1

Hoeveelheid

2

Keuzen beschikbaar

3

Termijn

1 Werkdag + 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 17-06-2024


Andere keuze van datum :

4

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot