Mijn mandje 0 produit
Mijn account Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Secabo TC5 SMART Membraan

Secabo TC5 SMART Membraan

Artikel in voorraad

De hete pers Secabo TC5 SMART MEMBRAAN is een elektromagnetische modulaire pers met een portefeuille opening met een drukformaat van 38 x 38 cm. Zijn onderste membraanplaat egaliseert de dikteverschillen van de materialen, zo is het niet meer nodig om de dikteverschillen te overbruggen wat de de procedure versnelt.


De transfer kan ook dicht bij knopen, ritsen, naden worden geperst. U kan met de hand de membraanplaat opblazen die dezelfde druk over het gehele artikel verspreidt en zo toelaat om dicht bij de extra diktes te persen.


Bij gesloten toestand van de pers geeft een drukmeter de druk in gram per vierkante centimeter aan ; tijdens het drukken kan de druk van de membraanplaat door de kleine klep van de handpomp aangepast worden.


Deze nieuwe pers is een compromis tussen de manuele pers en de pneumatische pers. De Secabo SMART Membraan is de eerste hete pers in de wereld uitgerust met een Bluetooth-interface en een applicatie waarmee de gebruiker toegang heeft tot een kant en klare database. Voer éénvoudig het soort textiel en het type transfer in, talrijke combinaties van temperatuur, tijd en druk zijn beschikbaar. Extra functies zoals tijd-en temperatuurberekening maken de toepassing waardevol voor elk transferproces.


De
digitale display vergemakkelijkt de aanpassing van de tijd en temperatuur, de drukregelingsknop maakt de aanpassing gemakkelijk en snel in functie van de te persen transfer.


De TC5 SMART MEMBRANE is een volledig modulaire pers, u kunt snel de verwarmingsplaat en de onderste plaat verwisselen; de elektronische doos is afneembaar en kan gemakkelijk verzonden worden en veréénvoudigt de te ondernemen stappen voor een mogelijke reparatie zonder de producties te stoppen.


De nieuwe Secabo TC5 SMART membraan kan gebruikt worden op T-shirts, muismatten, puzzels, keramische tegels en andere vlakke oppervlakken ... met behulp van Flex, Floc, transferpapier, sublimatie en zeefdruk.


De nieuwe pers is gebruiksvriendelijk dankzij het elektromagnetische mechanisme en een hogere productiviteit dankzij het automatische omhoog gaan op het einde van de timer. U vindt alle comfort van een pneumatische pers zonder de beperkingen van het gebruik van een compressor.


De pers Secabo TC5 SMART membraan kan optioneel uitgerust worden van een trolley of een glijdende trolley en de verwisselbare platen van verschillende formaten om delicate of kleine markeringen ui te voeren.

Door uw pers te bestellen bij TransfertPress, krijgt u 5% korting voor 1 jaar op al uw transfers !

 

Bij aankoop van een pers bij TransfertPress, geniet u van 5% korting op al uw transferbestellingen gedurende een jaar!

Praktische informatie
  • Afmetingen gesloten 45 x 57 x 73 cm
  • Afmetingen open 45 x 93 x 73 cm
  • Grootte van de plaat 38 x 38 cm
  • Grootte van de membraan plaat 45 x 45 cm
  • Maximale drukte 250g/cm²
  • Maximale temperatuur 225°C
  • Hoekopening 0 - 40°
  • Stroom 230V / 50 - 60Hz / 1,8kW
  • Netto gewicht 42 kg
  • Garantie 2 jaar
1

Hoeveelheid

2

Termijn

+ 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 30-05-2024


Andere keuze van datum :

3

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot