Mijn mandje 0 produit
Mijn account Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Secabo TCC SMART

Secabo TCC SMART

Artikel in voorraad

Met de nieuwe pettenpers TCC SMART opent Secabo innovatieve manieren om petten, bobs, hoeden en soortgelijke producten te personaliseren.


SECABO TCC SMART is uitgerust met een Bluetooth-interface en een toepassing waarmee de gebruiker toegang heeft tot een database van verschillende fabrikanten van Flex, Flock, sublimatie enz. Voer éénvoudig het type stof en type transfer in, er zijn vele combinaties van temperatuur, tijd en druk beschikbaar. Extra functies zoals tijd- en temperatuurberekening maken de toepassing waardevol voor elk transferproces.


Het digitale display vergemakkelijkt de tijd- en temperatuurregeling, de drukregelknop maakt de aanpassing gemakkelijk en snel, afhankelijk van de te persen drager.


De elektronische doos is afneembaar en gemakkelijk mee te nemen en vereenvoudigt een mogelijke reparatie zonder de producties te stoppen.


De nieuwe pers is gebruiksvriendelijk dankzij het elektromagnetische mechanisme en een hogere productiviteit dankzij het automatisch naar boven gaan op het einde van de timer. U vindt alle comfort van een pneumatische pers zonder de beperkingen van het gebruik van een compressor.
 
De opening en spanhendel voor de petten maken een eenvoudig persen van uw objecten mogelijk. De verwisselbare platen maken het mogelijk om petten, bobs en andere hoeden van verschillende groottes te persen (niet meegeleverd met de pers).


Ergonomisch en robuust, de nieuwe SECABO TCC SMART pers vindt zijn plaats in de werkplaats of de winkel terwijl hij niet veel plaats inneemt.

 

Door uw pers te bestellen bij TransfertPress, krijgt u 5% korting voor 1 jaar op al uw transfers !

 

Praktische informatie
  • Afmetingen gesloten 24 x 59 x 53 cm
  • Afmetingen open 24 x 71 x 53 cm
  • Grootte van de plaat 15 x 8 cm
  • Maximale temperatuur 220°C
  • Hoekopening 0 - 35°
  • Stroom 230V / 50 - 60Hz / 1,00kW
  • Netto gewicht 15 kg
  • Garantie 2 jaar
1

Hoeveelheid

2

Termijn

1 Werkdag + 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 19-04-2024


Andere keuze van datum :

3

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot