ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent TransfertPress > Eco-Sol MAX3 220cc

Mijn mandje

0 produkten

Mijn account

Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Eco-Sol MAX3 220cc

Eco-Sol MAX3 220cc

Nieuwe generatie Roland-inkt

 

De ECO-SOL MAX 3 vertegenwoordigt de volgende generatie van bekroonde eco-solventinkt van Roland DG. Deze inkt geeft u een algemene prestatieverbetering met nog snellere droogtijden, cartridges met een hogere capaciteit en een lagere prijs per cc. En natuurlijk garandeert het u alle betrouwbaarheid, kwaliteit, consistentie en duurzaamheid die de reputatie van het Roland ECO-SOL MAX-assortiment hebben gemaakt.

 

 
Grotere cartridges aangepast aan productievereisten

 

ECO-SOL MAX 3-inkten zijn verkrijgbaar in CMYK, Lc (lichtcyaan), Lm (lichtmagenta) en Lk (lichtzwart) en kunnen worden gecombineerd met ECO-SOL MAX 2 witte of metaalinkt (voor machines die deze kleuren gebruiken) . De ECO-SOL MAX 3 is verkrijgbaar in vuilbestendige cartridges van 500 cc en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten die drukke drukkerijen runnen. Patronen van 220 cc zijn ook beschikbaar voor klanten met een lagere productie *.

 

* 500cc cartridges zijn verkrijgbaar in CMYK, Lc (licht cyaan), Lm (licht magenta) en Lk (licht zwart). De 220 cc cartridges zijn verkrijgbaar in CMYK.

 

 
Prestatie-upgrade voor bestaande gebruikers

 

U bestelt ECO-SOL MAX 3-inkt bij de aankoop van een nieuwe eco-solventprinter van Roland DG. De inkt is ook beschikbaar voor onze trouwe klanten om hen te helpen hun prestaties te verbeteren. Deze opmerkelijke eco-solvent inkttechnologie is ontworpen om de prestaties van Roland's VersaSTUDIO, VersaCAMM, VersaEXPRESS, VersaArt en SOLJET printer / printer / printer lijnen te verbeteren.

 

 
GREENGUARD Gold-certificering

 

Met de ECO-SOL MAX 3 profiteert u van alle gemoedsrust die wordt geboden door de GREENGUARD Gold-certificering die u garandeert dat inkt voldoet aan de strengste en meest uitgebreide normen ter wereld op het gebied van lage emissies van vluchtige organische stoffen (VOS) in binnenruimten.

Met de GREENGUARD Gold-certificering kunt u deze inkt niet alleen veilig gebruiken zonder omgevingsapparatuur of speciale ventilatieapparatuur, maar bevat ook veiligheidsfactoren waardoor het product kan worden gebruikt in omgevingen zoals scholen en ziekenhuizen.

 

 
Adembenemende kwaliteit

 

De ECO-SOL MAX 3 heeft een extreem brede waaier aan rijke, levendige en stabiele kleuren die er van op afstand prachtig uitzien. De lichtkleurige zwarte inkt verbetert de reproductie van grijstinten, evenals de stabiliteit van huidtinten of natuurlijke tinten. Door een perfecte indruk van de fijnste details te geven, zal de ECO-SOL MAX 3 zeker onze meest veeleisende klanten tevreden stellen.

 

 
Extreem duurzaam en krasbestendig

 

Deze sterke, krasbestendige inkt is ideaal voor binnen- en buitengebruik en kan tot drie jaar lang zonder laminering * in buitenomgevingen worden gebruikt. De ECO-SOL MAX 3 is ook bij uitstek geschikt voor het produceren van afbeeldingen die afwerkingstechnieken vereisen, dankzij zijn vermogen om krassen te weerstaan ​​die kunnen optreden tijdens gebruikelijke afwerkingsstappen zoals lassen, naaien of het aanbrengen van oogjes.

* De levensduur bij gebruik buitenshuis wordt beoordeeld aan de hand van versnelde slijtagetests. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van locatie en toepassing. Lamineren is nodig voor bepaalde toepassingen en weersomstandigheden.

 

 
Snelle droogtijden voor een betere productiviteit

 

ECO-SOL MAX 3-inkt droogt snel. Het vermogen om krachtig te binden aan een brede waaier van media, stelt u in staat afdrukken te produceren die direct uit de printer kunnen worden verwerkt. Gebruikt met een oproller, geeft de ECO-SOL MAX 3 u de mogelijkheid om lgrote oplagen onbeheerd te maken, zelfs op hoge snelheid.

 

 
Volledige reeks van ondersteuningsopties

 

 

Met de ECO-SOL MAX 3 kunt u op een zeer breed gamma van gecoated en ongecoated media printen, wat resulteert in een volledig assortiment eindproducten. Of u nu afdrukt op papier, vinyl, zeildoek, canvas, gecoated stof, glanzende media, thermische overdracht of iets anders, ECO-SOL MAX 3 geeft u altijd een kwaliteitsresultaat.

Praktische informatie

  • Inhoud : 220 cc
1

Hoeveelheid

2

Keuzen beschikbaar

3

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot