ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent TransfertPress > Eco-Sol MAX2 440cc

Mijn mandje

0 produkten

Mijn account

Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Eco-Sol MAX2 440cc

Eco-Sol MAX2 440cc

Bekroonde eco-solventinkt

 

ECO-SOL MAX2 heeft de EDP Award gewonnen in de categorie van de Best Solvent Ink Technology van de nieuwe generatie. Dit is de tweede generatie van bekroonde eco-solventinkt van Roland DG. De inkt vertoont in alle opzichten zeer hoge prestaties: duurzaamheid bij buitengebruik, krasbestendigheid, chemische bestendigheid en kleurbereik. De inkt is ook compatibel met het grootste assortiment printmedia dat op de markt verkrijgbaar is en is volledig nikkelvrij.

 

 
Lichtzwart maakt het verschil

 

ECO-SOL MAX2-inkt is verkrijgbaar in lichtzwart. Deze kleur laat vooral uniforme grijstinten toe. Het verbetert ook de stabiliteit van huidtinten en andere natuurlijke tinten. Hierdoor verschijnen alle details van een afbeelding perfect op al uw posters en displays met achtergrondverlichting, stickers en andere media.

 

 
Wit en metaal: nog mooier

 

Met metaal kun je meer dan 500 metallic kleuren creëren. De nieuwe generatie metallic inkt bevat meer reflecterende pigmenten, waardoor de kleuren duidelijker worden. Zelfs de samenstelling van de witte inkt is veranderd. De ondoorzichtigheid is aanzienlijk hoger, wat de duidelijkheid van tekst en afbeeldingen verbetert.

 

 
Groot gebruiksgemak

 

ECO-SOL MAX2 is een milde solventinkt die vrijwel reukloos is. U kunt de inkt in een kantoor-of werkomgeving gebruiken als de ruimte goed geventileerd is. De inkt wordt geleverd in handige cartridges van 440cc die je gewoon in de printer plaatst (wit en metaal komen in cartridges van 220cc). De ingebouwde chip zorgt ervoor dat je een melding krijgt als de cartridge bijna leeg is.

 

 
Uitstekende kwaliteit

 

ECO-SOL MAX2-inkt biedt een breed scala aan kleuren, is extreem stabiel en droogt snel. De dekking is ook erg goed, wat het verbruik vermindert. Inkt blijft drie jaar * buiten lichtvast, zonder lamineerfilm. Hierdoor is het mogelijk om ook op hoge snelheid prachtige kleurgradaties en de fijnste details af te drukken. Met deze inkt kunt u ook afdrukken op een breed scala aan gecoate en ongecoate media.

 

* De levensduur bij gebruik buitenshuis is berekend op basis van versnelde slijtagetests. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van de locatie en toepassing. Het plastificeren is noodzakelijk voor bepaalde toepassingen en klimatologische omstandigheden.

Praktische informatie

  • Inhoud : 440 cc
1

Hoeveelheid

2

Keuzen beschikbaar

3

Termijn

2 dagen + 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 02/11/2021


4

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot