Mijn mandje 0 produit
Mijn account Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Inktpatroon SubliJet-HD High Capacity

Inktpatroon SubliJet-HD High Capacity

Artikel in voorraad

Eénmalige, handige en betrouwbare cartridges


De SubliJet-HD is een sublimatie-inkt met hoge viscositeit voor de decoratiesystemen van het HD Virtuoso product van Sawgrass. Met hun unieke formule bieden deze inkten uitgebreide kleurstalen en een superieur resultaat voor levendige, levensechte kleuren en lagere kosten.

 
 
Compatibiliteit voor dragers

 
Met de SubliJet-HD-sublimatie-inkten kunt u een brede waaier aan polyesterproducten of harde media met polymeercoating decoreren, waaronder:

• Aluminium inzetstukken en panelen

• Harde planken en houten platen

• Vloertegel

• Mokken

• Acryl

• Glas

• Leisteen

• Polyester stof

• Glasvezelversterkte plaat

 
 
Eénmalige, handige en betrouwbare cartridges


Maximaliseer de prestaties en levensduur van uw printer met onze verzegelde cartridgesystemen die een mooie, gemakkelijke inktafgifte leveren zonder tijd en vuil te verspillen, die inherent zijn aan handmatig inkt bijvullen. Bovendien elimineren onze cartridges voor éénmalig gebruik in de fabriek alle vervuiling van buitenaf, evenals de onderhoudskosten en stilstand die gepaard gaan met dit type vulsysteem.

 
 
Duurzame inlay-afbeeldingen

 
In tegenstelling tot de zeefdruk, vinyl print-cut en direct-to-media printing, waarbij inkt op het oppervlak van het product wordt afgezet, wordt sublimatie-inkt direct in het oppervlak zelf ingebed. Het geïntegreerde beeld blijft glad aanvoelen op harde oppervlakken en volledig doorlatend voor textiel. Het zal niet barsten, schilferen, krassen of het kleur afwassen.

 
 
Rijke levendige kleuren


Sawgrass-inkten leveren levensechte, verbluffend levendige kleuren, met diepe zwarttinten en neutrale grijstinten waar andere digitale processen gewoon niet tegenop kunnen. Sawgrass-inkten zijn de eerste keuze voor professionele fotografen en ontwerpers van digitale afbeeldingen die nauwkeurige kleurreproductie en perfecte details in elke afbeelding eisen.

 
 
Hoog rendement - Lage afdrukkosten

 
SubliJet-HD-inkten hebben een hoge dichtheid aan sublimatiepigmenten voor maximale opbrengst en lage printkosten. Onze gelformule met hoog rendement zorgt voor de laagst mogelijke printkosten met een 26% breder kleurenpalet, waardoor de meest levendige kleuren mogelijk zijn. Met afdrukkosten die doorgaans lager zijn dan 5% van de verkoopprijs, is digitaal decoreren met Sawgrass-inkten kosteneffectiever dan ooit.

 
 
Extreme veelzijdigheid

 
In tegenstelling tot andere decoratiemethoden, kan Sawgrass-sublimatiedruktechnologie een brede waaier aan polyestertextiel en harde polymeercoating-substraten decoreren, waaronder: metaal, keramiek, glas, FRP-plastic, textielprestaties, hardboards, enz.

 
 
Sawgrass service en ondersteuning


SubliJet-HD-inkten geven recht op een directe hulp van Sawgrass. Ons ervaren ondersteuningsteam is zowel online als telefonisch beschikbaar om realtime hulp te bieden bij het oplossen van systeemproblemen, kleurbeheersoftware, volledige productgarantie en meer voor printers onder OEM-garantie.

Praktische informatie
  • Standaard cartridge voor éénmalig gebruik: cyaan, magenta, geel (68 ml) - zwart (75 ml)
  • ECO PASSPORT-label van OEKO-TEX®
  • Geldigheid: 2 jaar
1

Hoeveelheid

2

Formaat

3

Termijn

1 Werkdag + 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 19-04-2024


Andere keuze van datum :

4

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot