Mijn mandje 0 produit
Mijn account Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

SignCut Pro

SignCut Pro

Artikel in voorraad

Complete snijsoftware

 

SignCut Pro is een van de meest geavanceerde snijsoftware die momenteel beschikbaar is. Perfect geschikt voor Mac en Windows en compatibel met meer dan 1.200 verschillende plottermodellen. Gewaardeerd door klanten vanwege het gebruiksgemak biedt deze software alle functies die nodig zijn voor eenvoudig of complex snijden.
OPGLET : Dankzij de samenwerking tussen SignCut en SECABO is er een speciale licentie beschikbaar die alleen voor SECABO plotters werkt.
Wordt door klanten gewaardeerd om zijn gebruiksgemak, terwijl hij over alle noodzakelijke functies beschikt voor eenvoudig of complex snijden.
 

Met meer dan 30 jaar ervaring op de snijmarkt en met meer dan 300.000 gebruikers, heeft SignCut zich altijd gefocust op de uitstekende kwaliteit van het snijden en op het vergemakkelijken van het fysieke werk van wieden en montage.

 

Zodra een licentie is besteld en gedownload, aanvaardt SignCut geen retourzendingen of omruilingen. 

 

De SignCut Pro licentie die u bestelt bij TransfertPress, is een proefversie geldig voor 1 jaar om vertrouwd te raken met de software. Wanneer deze verloopt, kunt u extra licenties (hernieuwing of volledige versie) rechtstreeks kopen bij www.signcut.com. Het is dus niet mogelijk om uw licentie via TransfertPress te verlengen.

Praktische informatie
  • Jaarlijkse licentie
1

Hoeveelheid

2

Termijn

1 Werkdag + 24 uren voor verzending (behalve voor de Canarische Eilanden : 5 werkdagen)

verzending van de bestelling op 27-05-2024


Andere keuze van datum :

3

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot