Mijn mandje

0 produkten

Mijn account

Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Virtuoso SG800 ChromaBlast-HD

Virtuoso SG800 ChromaBlast-HD

 

Printerkit Virtuoso SG800 + inktkit ChromaBlast-HD + 100 vellen A3 ChromaBlast

 

 

Hoogst beschikbare kwaliteit

De Virtuoso SG800 van Sawgrass is de ideale oplossing voor een drukke of groeiende sublimatie-activiteit. De Virtuoso-systemen van sawgrass is de eerste en enige volledig geïntegreerde desktopoplossing in de branche die specifiek is ontworpen voor sublimatie.

De SG800 heeft dezelfde snelheid en mogelijkheden als de SG400, maar aanvaardt grotere papierformaten en inktpatronen met een langere levensduur waardoor meer flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van de productontwerpers die dit soort dingen niet voor de gek houden. 

 

Volledig geïntegreerd systeem = hoogst beschikbare kwaliteit

Alle componenten van het decoratiesysteem van het HD Virtuose product zijn specifiek ontworpen om samen te werken om geoptimaliseerde prints voor de juiste prijs te produceren. De SG800-printer,de SubliJet-HD-inkten, de software van het kleurbeheer van de Virtuose Print Manager en CreativeStudio ™ Online Designer zijn zo geoptimaliseerd om de beste drukkwaliteit te leveren tegen de laagst mogelijke kosten per afdruk.

 

Een onvergelijkbare waarde

De SG800-printers maken deel uit van het decoratiesysteem van het HD Virtuose product - een volledige sublimatie-oplossing. Elk onderdeel van het geheel van de Virtuoso-systemen geniet van een volledige ondersteund Sawgrass ondersteuning. Eén enkel toegangspunt voor al uw vragen, het geheel van de ondersteuning en service van het bedrijf dat elk onderdeel van het systeem heeft gemaakt.

 

Een onbetwistbare betrouwbaarheid

In een activiteit waarbij "tijd geld is", laten de Virtuoso-systemen van Sawgrasstoe toe om met het afdrukken door te gaan met een minimaal onderhoud. Sawgrass gebruikt alleen verzegelde inktpatronen om een minimaal stilvallen van de printer te verzekeren en een maximale inktzuiverheid. Ze voorkomen dat er lucht of de minste verontreinigingen in de inktlijnen of printkoppen komen.

 

Aangepaste software ten dienste van de kwaliteit

Virtuoso Print Manager is ontworpen om een optimale afdrukkwaliteit en het meest efficiënte inktgebruik te garanderen en profiteert ook van continue updates met de populairste papiersoorten en media.

De toegang tot de CreativeStudio ™ Online Designer is inbegrepen in elke Virtuoso-oplossing en laat u toe in staat om producten te decoreren en binnen enkele minuten winst te maken. Met duizenden productsjablonen, afbeeldingen, lettertypen en printklare ontwerpen bespaart CreativeStudio ™ u tijd en geld. 

 

Garantie en ondersteuning Sawgrass

Alle decoratiesystemen van het product HD Virtuoso hebben een garantie van één of twee jaar. Vraag uw dealer om meer informatie.

 

Gemakkelijke uitbreidingsopties

De optionele ladebak draagt het maximale ondersteuningsformaat voor de SG800 op 33 x 48,3 cm. Deze printer beschikt ook over een extra optionele invoerlade voor 250 vellen, waarmee u verschillende papierformaten bij de hand heeft voor een afdruk op aanvraag.

Praktische informatie

  • • Maximale ondersteuningsgrootte : 279 x 432 mm
  • • Hoge snelheid (600 x 600 dpi) : 15 seconden
  • • Hoge kwaliteit (600 x 600 dpi) : 29 seconden
  • • Gevorderde fotokwaliteit (1200 x 600 dpi) : 48 seconden
  • • ChromaBlast Long Life inktpatronen : C, M, J (29 ml) - N (42 ml) of C, M, J (68 ml) - N (75 ml)
  • • Power Supply : AC 110-250
1

Hoeveelheid

2

Formaat

3

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot