Mijn mandje

0 produkten

Mijn account

Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Virtuoso SG400 ChromaBlast-HD

Virtuoso SG400 ChromaBlast-HD

Printerkit Virtuoso SG400 + inktkit ChromaBlast-HD + 100 vellen A4 ChromaBlast


 

Superieure snelheid voor optimale productiviteit

Creëer als nooit voordien met het decoratiesysteem Sawgrass Virtuoso van het HD Virtoso product SG400 van Sawgrass. De Virtuoso Systemen van Sawgrass is de eerste en enige volledig geïntegreerde desktopoplossing voor sublimatie in de branche.

De SG400 is bijna twee keer zo snel als het vorige Ricoh-model en kan tot 156 afdrukken per uur produceren. De ingebouwde zelfreinigende routine zorgt voor een optimale werking, garandeert een gunstige beschikbaarheid voor winst, met minimaal inkt- en elektriciteitsverbruik.

 

Afdrukken van de hoogst mogelijke definitie

De Decoratie Systemen van het HD Virtuoso product bevatten de enige printers die specifiek zijn ontworpen voor sublimatie en die afdrukken met SubliJet-HD-inkten. Deze nieuwe generatie printers bieden de hoogste afdrukresolutie voor een verbluffende reproductie van HD-fotokwaliteit - tot 1200 x 1200 dpi!

 

SubliJet-HD-inkten

Realistische en ongelooflijk heldere kleuren, met diepe zwarttinten en neutrale grijstinten. Inktpatronen voor éénmalig gebruik verzegeld in de fabriek, waardoor externe vervuiling wordt geëlimineerd.

 

Lage opstartkosten + lage printkosten = snelle amortisatie

De Decoratie Systemen van het HD Virtuoso product maken deel uit van de productdecoratietechnologieën die gepaard gaan met de laagste opstart- en printkosten. Daarbij komt een uitzonderlijke veelzijdigheid om de producten te maken waar klanten van houden en u krijgt een systeem dat een ongelooflijk snel rendement op uw investering oplevert.

 

Sawgrass garantie en ondersteuning

De Decoratie Systemen van het HD Virtuoso product hebben een garantie van één of twee jaar. Vraag uw dealer om meer informatie. Ons Sawgrass-ondersteuningsprogramma biedt ook een totale ondersteuning in realtime voor uw printer, inkt en software – een zorgloospakket!

 

Superieure snelheden voor optimale productiviteit

De SG400-printers zijn bijna twee keer zo snel als de voorafgaande Ricoh-modellen - tot 156 afdrukken per uur. Hun ingebouwde zelfreinigende routine zorgt voor een optimale werking, garandeert een winstklare beschikbaarheid, met minimaal inkt- en elektriciteitsverbruik.

 

Gemakkelijke uitbreidingsopties

De optionele laadbak draagt het maximale ondersteuningsformaat voor de SG400 op 21,6 x 129,5 cm. De SG400 beschikt ook over een extra optionele invoerlade voor 250 vellen waarmee u verschillende papierformaten bij de hand heeft voor een afdruk op aanvraag.

 

Praktische informatie

  • Maximale ondersteuningsgrootte : 216 x 356 mm
  • Hoge snelheid (600 x 600 dpi): 15 seconden
  • Hoge kwaliteit (600 x 600 dpi): 29 seconden
  • Gevorderde fotokwaliteit (1200 x 600 dpi): 48 seconden
  • ChromaBlast -HD: C, M, J (29 ml) - N (42 ml)
  • Power Supply: 110-25 AC
1

Hoeveelheid

2

Formaat

3

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot