ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent TransfertPress > Secabo TS7 "THE BEAST"

Mijn mandje

0 produkten

Mijn account

Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Secabo TS7 "THE BEAST"

Secabo TS7 "THE BEAST"

De Secabo hete pers TS7 "The Beast" is een intelligente hete pers uitgerust met een membraanverwarmingsplaat en een onderste verwarmingsplaat.

 
Deze "Made in Germany"-pers met zijn membraanverwarmingsplaat (SH7) en zijn onderste verwarmingsplaat (TB7) maakt het mogelijk om markeringen van zeer hoge kwaliteit alsook de moeilijkste markering uit te voeren.


Met zijn plaat van 40 x 50 cm is het mogelijk om transfers te persen op kleine of grote dragers tot zeven centimeter dik.


De TS7 SMART is uitgerust met een Bluetooth-interface en een applicatie waarmee de gebruiker toegang heeft tot een database van de verschillende transferfabrikanten en volgens de gebruikte platen : de gebruiker selecteert het type van de drager, het type van de transfer en hij ontvangt automatisch de juiste parameters voor de temperatuur, tijd en druk.


Met de applicatie voor SmartPhone kunt u de hete pers via Bluetooth bedienen : de temperatuur, de tijd verhogen, de resterende tijd tot de geselecteerde temperatuur weergeven en dat alles zonder naast de hete pers te blijven.


De pers is modulair en stelt u in staat om de verwarmingsplaat, de onderste plaat en de elektronische display in enkele seconden te veranderen.

 
De nieuwe technologie van de Secabo verwarmingsplaat SH7 Softheat maakt het persen mogelijk zonder sporen van verwarming : het membraan wordt automatisch opgeblazen na het sluiten van de pers en egaliseert de verschillen in de steundikte, waardoor druk-en temperatuurpieken worden verminderd. Het is daarom niet langer nodig om de verschillen in dikte in te vullen, de transfer kan geperst worden in de buurt van de knoppen, ritsen, naden etc. Glanzende kragen behoren eveneens tot het verleden.
De membraanverwarmingsplaat is klaar voor gebruik na een opwarmtijd van slechts drie minuten en verbruikt veel minder elektriciteit dan standaardplaten.


Met de nieuwe TB7 onderste verwarmingsplaat Thermobase, biedt Secabo een nieuwe oplossing die met name wordt aanbevolen voor gevoelig textiel. Deze nieuwe pers kan gemakkelijk in het bijzonder moeilijke witte tonertransfers uitvoeren.
De temperatuur van de onderste verwarmingsplaat is instelbaar dankzij de afneembare display.

 
De pers TS7 "The Beast" is compatibel met de trolley, verwisselbare platen, de standaard verwarmingsplaat HP7, de glijdende trolley en andere Secabo-accessoires.
De pers wordt geleverd met de standaard verwarmingsplaat HP7.

 
Door uw pers bij TransfertPress te bestellen, krijgt u 5% korting gedurende 1 jaar op al uw transfers!

Praktische informatie

  • Afmetingen 59,6 x 107 x 85,4 cm
  • Maximale Hoogte 7 cm
  • Openingshoek 110° rechts
  • Maximale druk 360g/cm²
  • Maximale temperatuur 225°C
  • Stroomvoorziening : 230V / 50 - 60Hz / 1,3kW
  • Netto gewicht : 64 kg
  • Garantie 2 jaar
1

Hoeveelheid

2

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot