ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent TransfertPress > Secabo TS7 SMART "THE BEAST" WHITE TONER

Mijn mandje

0 produkten

Mijn account

Inschrijving/inloggen

Heeft u al een account ?

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account ?

Inschrijving

Secabo TS7 SMART "THE BEAST" WHITE TONER

Secabo TS7 SMART "THE BEAST" WHITE TONER

De Secabo TS7 SMART 'The Beast' Witte Tonerpers is een Secabo TS7 SMART-pers uitgerust met twee platen: de onderste verwarmingsplaat TB7 en de bovenste membraanverwarmingsplaat SH7.

 

De Secabo TS7 SMART "The Beast" White Toner hete pers is een intelligente hete pers uitgerust met een membraanverwarmingsplaat en een verwarmde onderplaat.

 

Deze "Made in Germany" pers met zijn membraanverwarmingsplaat (SH7) en zijn verwarmde onderplaat (TB7) maakt het mogelijk om zeer hoogwaardige en uiterst moeilijke markeringen uit te voeren.

 

Met een plaat van 40 x 50 cm is het mogelijk om transfers te maken op kleine of grote dragers tot zeven centimeter dik.

 

TS7 SMART is uitgerust met een Bluetooth-interface en een applicatie waarmee de gebruiker toegang heeft tot een database van de verschillende transferfabrikanten, volgens de gebruikte dragers : de gebruiker selecteert het type drager, het type transfer en ontvangt automatisch de juiste parameters voor temperatuur, tijd en druk.

 

Met de SmartPhone-applicatie kunt u de hete pers bedienen via Bluetooth : de temperatuur en tijd verhogen, de resterende tijd weergeven tot de geselecteerde temperatuur en dit alles zonder naast de pers te staan.

 

De pers is modulair opgebouwd en maakt het mogelijk de verwarmingsplaat, de onderplaat en de elektronische box in enkele seconden te verwisselen.

 

De nieuwe technologie van de Secabo SH7 Softheat verwarmingsplaat maakt transfers zonder sporen van verwarming mogelijk : het membraan wordt automatisch opgeblazen na het sluiten van de pers en compenseert de dikteverschillen van de drager, waardoor druk- en temperatuurpieken worden verminderd. Hierdoor is het niet meer nodig om de dikteverschillen te overbruggen. De transfer kan worden geperst dichtbij knopen, ritsen, naden enz. Glimmende kragen behoren ook tot het verleden.

De membraanverwarmingsplaat is na een opwarmtijd van slechts drie minuten klaar voor gebruik en verbruikt aanzienlijk minder elektriciteit dan standaardplaten. De plaat vereist een compressor om te werken.

Het membraan is een onderdeel onderhevig aan slijtage. Bij correct gebruik is de levensduur 25.000 transfers.

 

Met de nieuwe onderste verwarmingsplaat TB7 Thermobase biedt Secabo een nieuwe oplossing die speciaal wordt aanbevolen voor gevoelig textiel. Deze nieuwe pers kan gemakkelijk bijzonder moeilijke transfers van witte toner uitvoeren.

De temperatuur van de onderste verwarmingsplaat is instelbaar dankzij de uitneembare box.

 

De TS7 SMART "The Beast" witte tonerpers is compatibel met de trolley, de glijdende trolley, de HP7 standaard verwarmingsplaat, de standaard onderste plaat, de verwisselbare platen en andere Secabo-accessoires.

De pers wordt ook geleverd met de bovenste verwarmingsplaat Softheat SH7 en de onderste verwarmingsplaat Thermobase TB7.

 

 
Door uw pers bij TransfertPress te bestellen, profiteert u gedurende 1 jaar van 5% korting op al uw transfers !

Praktische informatie

  • Afmetingen 59,6 x 107 x 85,4 cm
  • Grootte van de plaat 40 x 50 cm
  • Maximale hoogte 7 cm
  • Openingshoek 110° rechts
  • Maximale druk 360g/cm²
  • Maximale hoogste temperatuur 190°C
  • Maximale laagste temperatuur 160°C
  • Stroom 230V / 50 - 60Hz / 1,3kW
  • Netto gewicht 64 kg
  • Garantie 2 ans
1

Hoeveelheid

2

Commentaar

Totaal van de bestelling

Gelieve alle opties van de bestelling na te kijken alvorens het product in uw winkelmandje te plaatsen. zbtw
Trustpilot